Luxe paardenpension
i.v.m. grote interesse op dit moment geen aanvragen mogelijk

Vliegenspray – Onder De Loep

Vliegen, dazen, horzels, muggen… ze zullen vast allemaal een nuttige functie in de natuur hebben, maar we willen ze niet te dicht bij onze paarden hebben. De afgelopen jaren zijn de wetgevingen zo aangepast dat écht goed werkende vliegenspray ver te zoeken is. Gelukkig hebben we een goede oplossing hiervoor! De enige echte werkende vliegenspray, Onder De Loep!

Vachtspray Paardenparfum Classic

Bremsen Paardenparfum Classic Vachtspray bevat van zichzelf geen hertshoornolie, geen alcohol en is verzorgend voor de vacht. Het vormt een geurmasker rondom uw paard/pony en maskeert langdurig de lichaamsgeur van uw paard. De spray is licht van kleur waardoor deze ook bijzonder geschikt is om bij lichte paarden te gebruiken.

Vachtspray Paardenparfum Classic i.c.m. hertshoornolie

Om de werking van de Vachtspray te versterken, voegen we hertshoornolie toe aan de Vachtspray. Dit zorgt ervoor dat alle vliegbeesten een blokje om gaan. Het enige nadeel is dat de hertshoornolie een donkere waas achter kan laten op lichtere paarden. Op bruin/zwarte paarden is het wel zeker aan te raden om een flesje hertshoornolie door de Vachtspray heen te mixen, aangezien het effect 300% versterkt wordt.

Met zijn € 27,50 niet bepaald de goedkoopste op de markt, maar 10 keer je paard moeten insprayen met een goedkoper alternatief is ook niet echt een optie, toch? Deze vachtspray hoef je in de regel maar 1 keer per 12 uur te gebruiken bij je paard. Mocht je paard veel zweten kan het effect wat verminderd worden.Let wel op dat je geen Vachtspray in de ogen, neus of mond van je paardje krijgt. Tevens ruikt het behoorlijk, dus mocht je je paard nog een knuffel willen geven, kan je dat beter voor het sprayen doen!

Waar te koop?

De Paardenparfum Vachtspray is via Epplejeck te koop voor € 27,50
Bij Agradi is de hertshoornolie verkrijgbaar voor € 3,95

Over ons

Over ons

Over ons

Onze visie

onze visie op paardenhouden

onze visie op paardenhouden